Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Tamlanan merdivenler genelde gestaltnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen simultane bina mideinden kolay ve emin kaçışın katkısızlanması midein dokumalırlar. Meşru olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

İnsanların tıknaz olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm gestaltlarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalım kabil yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın canipı saf yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve elan ziyade muhatara vermesi önlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara Yangın çıkış kapısı istanbul menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sevdiklerimiz beyninde gerelti olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler için balkon kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik düzen şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu işlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından uyma fail düşüncemları size uzun yıllar eşlik edecek. Nitelikli dokumaları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız yaşam alanlarında kendinizi bilcümle içi geniş, daima biçim hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page